Mari

IMAG0465Genera Nàutic S.L, està especialitzada en la reparació i manteniment de motors marins, concretament motors, Volvo Penta, marca de la qual som servei oficial a Barcelona i la seva àrea d’influència.

 L’equip de Genera Nàutic el formen tècnics altament qualificats, amb més de deu anys d’experiència en el món de la nàutica, utilitzem les eines de diagnòstic proporcionades per Volvo Penta, aixi com la base de dades dels motors, per oferir als nostres clients un servei tècnic ràpid i eficaç en el diagnòstic d’averies.

Operacions:

  • Diagnòstic i manteniment de motors marins: mandos, transmissions, cola/eje/IPS, reductores marines, actuadors electromecànics i unitats de control.
  • Modernització e instal·lacions de sistemes de control de l’embarcació: Actualització dels softwares de control dels motors Volvo Penta sota la plataforma de EVC. Instal·lació de rellotges de medició dels paràmetres de funcionament del motor aixi com dels sistemes d’alarma del motor.
  • Instal·lació d’accessoris Volvo Penta, trip computer (ordinador d’abord), ancora electrònica, control de patinatge de la hèlix (fishing mode)
  • Probes de mar.
  • Lectura de paràmetres del funcionament del motor amb l’eina de diagnòstic VODIA, realitzem un informe sobre l’estat del motor i del seu rendiment.

No dubti en realitzar una consulta tècnica, pressupost sense compromís.
Atenem als nostres clients a tot el litoral mediterrani.